Finale 2023

Na 12 jaar komt er een einde aan Kunst op de Koffie. 
Met vijf edities tentoonstellingen van professionele kunstenaars in de huiskamers van het Arnhemse Spijkerkwartier en zoveel meer stopt het concept in zijn huidige vorm. We zijn in ons bestaan grotendeels afhankelijk geweest van fondsen en subsidies van onder anderen provincie en gemeente. De aanvragen voor een nieuwe editie werden niet voldoende gehonoreerd. Komend voorjaar 2023 vindt de finale plaats!

Wil jij hier ook bij zijn, bekijk het programma.

Publicatie

Wat is KodK

Educatie

Kunst | Hart is een educatief kunstproject voor jongeren uit het voortgezet onderwijs. Tijdens het project ontdekken de scholieren dat kunst niet ver weg is maar juist heel dichtbij.

Tijdens Kunst | Hart doen de scholieren onderzoek bij een persoon uit de eigen omgeving die een kunstwerk heeft dat hem of haar dierbaar is. Deze persoon wordt samen met het kunstwerk door de leerlingen gefotografeerd en middels een interview wordt de persoonlijke betekenis ontdekt. De uitkomsten uit het interview zijn het startpunt van een workshop creative writing. Alle verkregen informatie wordt verwerkt tot een eigen podcast. De podcasts van Kunst | Hart 2019 zijn hier te beluisteren!

Archief

Bekijk hier het rijke beeldarchief van de afgelopen vier edities van KodK.